Schweppes Tonic

Formatet e paketimit prezente në tregun tonë

  • Shishe qelqi e kthyeshme 250 ml
  • Kanaçe 150 ml

Përbërësit

Ujë, sheqer, dioksid karboni, acidifikues acid citrik, aroma (perfshire Kininen), konservues sorbat kaliumi.

SRD
Sasia e Rekomanduar Ditore ndihmon konsumatorët të shohin sa energji dhe vlera ushqyese përmban një pije që ata konsumojnë krahasuar me guidën ditore dietike. Sasitë  e Rekomanduara Ditore janë të paraqitura në menyrë të qartë në etiketën mbi pako.