KUSH JEMI NE?

Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k. (CCBS) është një kompani lider në tregun shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka të njohura ndërkombëtare si Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea, Monster and Cappy Pulpy.

Në CCBS, ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke kontribuar në komunitetet tona lokale dhe zhvillimin e burimeve tona njerëzore, duke patur mundësira të forta organizative dhe duke vënë njerëzit e duhur në punët e duhura. CCBS ka rreth 300 të punësuar në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikepamje dhe eksperienca.

Ne kemi krijuar një ambient dhe mënyrë operimi që fuqizon njerëzit tanë për të krijuar rezultate të jashtëzakonshme çdo ditë:

•Në një kompani në rritje që është gjithmonë në ndryshim dhe qe ndjek tregun
•Në një kompani e cila është një shkollë në gjendje për të trajnuar dhe mësuar
•Në një kompani që po ndryshon Shqipërinë dhe popullin shqiptar për rritje dhe zhvillim.

Ne ofrojmë:

•Mjedis shumëkombësh
•Mundesi reale per karriere
•Mësim dhe trajnim
•Të beheni pjesë e një "botë" që mund ta konsideroni si "shtëpi".


KARRIERA NË CCBS

Kur pasioni, krenaria dhe dëshira per të arritur rezultate përputhen në nje, ju merrni njerëzit e The Coca-Cola Company. Ne jemi në kërkim të profesionistëve me përvojë të cilët dëshirojnë për të bërë një ndryshim, për të zhvilluar dhe frymëzuar të tjerët, për të nxitur ide të reja dhe per të dhene rezultate, dhe që perputhen dhe jetojnë me vlerat tona.

Nëse jeni të interesuar në mundësitë e punësimit në Coca-Cola Bottling Shqipëria Sh.p.k., ju lutemi kërkoni pozicionet tona të hapura dhe paraqisni CV tuaj sot. Të aplikoni për një punë në CCBS është e thjeshtë:

•Identifikoni punën më të mirë për ju.
•Ngarkoni ose dergoni CV tuaj me email tek: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., duke specifikuar titullin e pozicionit për të cilën ju po aplikoni.


POZICIONE TË LIRA

Në CCBS, ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke kontribuar në komunitetin tonë lokal dhe në zhvillimin e popullit tonë, duke pasur aftësi të forta organizative dhe duke vendosur njerëzit e duhur në pozicionet e duhura.

CCBS po kërkon një kandidat potencial për të plotësuar vendin e lirë për:

Responsive image
LEXO ME SHUME

Mundësi Karriere

Kur pasioni, krenaria dhe dëshira per të arritur rezultate përputhen në nje, ju merrni njerëzit e The Coca-Cola Company. Ne jemi në kërkim të...

Responsive image
LEXO ME SHUME

Mundësi Praktike

Nëse ju jeni një i diplomuar apo student në kërkim të nje eksperience të vërtetë në biznes në një kompani lider në treg, ne ofrojmë praktika...