Responsive image
LEXO ME SHUME

Historiku i CCBS

Kur flasim për një kompani ndërkombëtare të suksesshme , fshihet gjithmonë një histori e madhe pas kësaj. Coca-Cola Bottling Shqipëria Sh.p.k. (CCBS)

Responsive image
LEXO ME SHUME

Misioni, Vizioni

CCBS është e përkushtuar të respektojë dhe të ruajë mjedisin, duke minimizuar ndikimin tonë në mjedisin përreth, dhe ndikimin në mentalitin e njerëzve tanë.

Responsive image
LEXO ME SHUME

Vizitoni CCBS

Në kuadër të projektit global të socializimit dhe edukimit që “Coca-Cola” zhvillon prej kohësh në mbarë botën, edhe në vendin tonë ndiqet e njëjta kulturë