KËNDI I LOJRAVE COCA-COLA

Coca-Cola Bottling Shqipëria, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, inauguruan “këndin e lojrave Coca-Cola”, pranë ”Maternitetit të Ri”.

Në kuadër të angazhimit së kompanisë Coca-Cola Bottling Shqipëria, për të qënë një lojtar i rëndësishëm lokal, i cili ndikon pozitivisht në komunitetet në të cilat ne veprojmë si një sistem, në prill 2016, CCBS vendosi të mbështesë Bashkinë e Tiranës në rinovimin e një vendi të braktisur për ta shdërruar atë në një kënd lojrash për adoleshentët dhe të rinjtë, me qellim nxitjen e mëtejshme të kulturës së përfshirjes dhe qytetarise aktive.

"Ne jemi krenarë të kontribuojmë në zhvillimin e kesaj zone publike si edhe të jemi pjesë e një projekti që nxjerr në pah se si hapësira e komunitetit mund të shndërrohet në një vend miqësor, ku njerëzit jetojnë dhe takohen çdo ditë", deklaroi z.Luca Busi, President i CCBS. "Kjo nismë nuk do te kishte qënë e mundur pa vizionin dhe bashkëpunimin e frytshëm të administrates lokale", vazhdoi Busi. "Ne tani presim të bashkëpunojmë në nisma të tjera që mund të përmirësojnë edhe më tej zonën, duke mbështetur fqinjësinë lokale me aktivitetet e komunitetit."

"Si Coca-Cola, ne e njohim dhe përqafojmë idenë se fuqia bashkëpunuese e partneriteteve mund të arrijë ndikim shumë më të madh kolektiv se sa do të mundtte një organizate e vetme apo sektor pune i vetëm", komentoi z.Vittorio Cino, Drejtor i Çështjeve Publike dhe Komunikimit të “The Coca-Cola Company”. "Kjo është arsyeja pse ne ndihemi kaq krenarë te inaugurojmë “Këndin e lojrave Coca-Cola”, i cili perfaqëson një shembull të përsosur të fuqisë së bashkëpunimit ndërmjet sektorit publik dhe atij privat, me një ndikim të drejtperdrejtë mbi shoqërine civile.

“Këndi i Lojrave Coca-Cola”, kjo nismë madhështore do të lejë gjurmë në të ardhmen tonë mbi atë se si të mbështesim komunitetin në zhvillimin e tyre. Ne habitemi se si ky qytet po rritet e zhvillohet nga viti në vit dhe njëkohësisht ndihemi shumë të lumtur që jemi pjesë e ketij udhëtimi –theksoi znj. Cristina Busi Ferruzzi, Administrator i Deleguar i CCBS.

Një hapësirë prej 1.215 metra katrore, e cila perfshin 221 metra katrore të fushës së basketbollit dhe 994 metra katrorë për këndin e lojrave dedikuar për adoleshentët dhe të rinjte, ku përfshihen edhe tavolina pikniku, stola si edhe koshë mbeturinash të gjitha të ndërtuara me materiale të ricikluara.

Responsive image
LEXO ME SHUME

Projekti i Gjelbërt

Projekti i gjelbër është një vazhdimësi e disa projekteve të orientuara mjedisorë që CCBS ka realizuar. Hapi i parë drejt këtij qëllimi ishte...

Responsive image
LEXO ME SHUME

Këndi i Lojrave

Coca-Cola Bottling Shqipëria, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, inauguruan “këndin e lojrave Coca-Cola”, pranë ”Maternitetit të Ri”...

Responsive image
LEXO ME SHUME

Kupa Coca-Cola

Tradita e Kupës Coca-Cola vazhdon në Shqipëri për të tretin vit radhazi. Kjo konkurrencë atletike e futbollit përfshin moshen e të rinjve nga...