PROJEKTI I GJELBËRT

Projekti i gjelbër është një vazhdimësi e disa projekteve të orientuara mjedisorë që CCBS ka realizuar.

Hapi i parë drejt këtij qëllimi ishte ndërtimi i një Sistemi të Trajtimit të Ujit.

Ky sistem i ndërtuar në vitet 2010-2011 ishte projektuar për trajtimin e 700m3 ujë.

CCBS është kompania e parë dhe e vetme e prodhimit në Shqipëri me një sistem të tillë, duke respektuar ligjin dhe parametrat shqiptare të BE-së në lidhje me mjedisin.

• Dizajni dhe implementimi i Impiantit të Trajtimit të Ujit ka përfunduar me zhvillimin e rrugëve dhe ambjenteve të reja të brendshme. Zgjerimi i depos do të ndryshojë edhe më tej paraqitjen e bimëve, duke krijuar tre zona të mëdha të gjelbra për t’u mbjellë me pemë frutore, si ullinj dhe shegë në funksion të zhvillimit të ardhshëm. Frutat e korrura nga pemët e mbjellë do të shiten.

• Uji i trajtuar, rreth 10m3 do të rimerret për të siguruar:

- Sistemin e ujitjes për pemët frutore.

- Shërbimet higjenike.

Responsive image
LEXO ME SHUME

Projekti i Gjelbërt

Projekti i gjelbër është një vazhdimësi e disa projekteve të orientuara mjedisorë që CCBS ka realizuar. Hapi i parë drejt këtij qëllimi ishte...

Responsive image
LEXO ME SHUME

Këndi i Lojrave

Coca-Cola Bottling Shqipëria, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, inauguruan “këndin e lojrave Coca-Cola”, pranë ”Maternitetit të Ri”...

Responsive image
LEXO ME SHUME

Kupa Coca-Cola

Tradita e Kupës Coca-Cola vazhdon në Shqipëri për të tretin vit radhazi. Kjo konkurrencë atletike e futbollit përfshin moshen e të rinjve nga...